The Unpaid Course - A Tombstone Every Mile

Bra catering i Huddinge

Spara pengar, spara pengar, spara pengar
Min dotter ska flytta utomlands i höst och just nu är hon fullt uppe i att försöka samla ihop pengar till resan. Dom ska först resa runt i asien (hon och hinner vänner) för att sen bestämma sig för ett land och stanna i minst ett år. Jag tror att dom ska till Thailand först och sen se vart biljetterna är billigast, så det lär ju bli - Vietnam, Laos, Kambodja och Malaysia. Jag önskar att jag gjorde en sån resa när jag var i hennes ålder. Jag tror verkligen att man växer som person under en sån resa och man lär sig så mycket om omvärlden. Jag vet ju knappt vem det är som kommer att komma hem om ett år, vad skrämmande!

Under våren som varit och sommaren vi är mitt uppe i har hon jobbat näst intill konstant, man kan lugnt sagt säga att jag är imponerad av henne! Inte trodde jag att hon hade det i sig inte, man kan verkligen undra var hon fått den arbetsmoralen ifrån!

Idag jobbar hon med catering i huddinge, hon hade tydligen någon kontakt som driver en cateringfirma (som jag hört är jättebra, så dom kan ni hyra in om ni har kommande event) och idag skulle hon hjälpa till på ett stort bröllop. Innan detta har hon jobbat med det mesta, jag vet inte ens vart hon fått fantasin för att söka alla dessa jobb ifrån. Hon har jobbat i en pizzeria, jobbat som rosförsäljare, jobbat i bar, jobbat i butik - både klädbutik och på ICA, varit servitris på cafe osv.

Jag har försökt att säga till henne att det kanske är enklare att bara ha ett heltidsjobb istället för att hoppa runt hela tiden, men hon säger bara att hon gillar omväxlingen. Det kanske man orkar med i den åldern och jag tror framförallt att det betor på att hon har ett mål att jobba emot.